sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tytötkin tykkää autoista!

Tämä kangas on ostettu jo vajaa vuosi sitten. Tykkään turkoosista, ja kun tätä kangasta livenä hiplailin, oli sitä saatava.
Niin, meillähän asustaa toistaiseksi vain tyttölapsi. Yksi päivä pyörittelin kangasta käsissäni, ja päätin että nyt saa odottelu riittää! (Okei, myönnetäköön, että kangasta jäi vielä jemmaan mahdollista poikaa varten.)
Koska oma tyttöni tykkää autoista,niin mikäettei!
Piti vaan miettiä jotain,mikä ei näyttäisi hänen päällään liian poikamaiselta, tyttö kun ei suostu oikein pitämään pompuloita tai pinnejä, saati muita tyttöjen asusteita.
Idea syntyi, ja sakset viuhui.

Sitten rupesin kuitenkin miettimään, näyttääkö mekko liikaa sauna/kylpytakilta.
No, ei niin paljon kun aluksi pelkäsin. Liekkö mieleyhtymään syynä vetoketju edessä, frotee vai mikä? En tiedä, mutta käyttöön pääsee varmasti, tyttö oli aivan haltioissaan!



Kaava: Oma.
Koko: n.92cm
Kangas:Joustofrotee ja resori LastenMetsola, hupunvuori vaihtarina saatua, Jny:n tai Liandlon.


Ja kertokaa, oi kanssasisaret! Miten saatte turkoosinsävyn kuvattua oikein? Minulla se on aina liian sininen! (niinkuin nytkin.) Ei auta vaikka mitä asetuksia laittais, ja millä valolla koittais kuvata. Plääh. No, turkoosi tämä kangas jokatapauksessa on.
Keltainen resori ja keltaiset autot ovat samaa väriä, tässä tuo joustiksen nukka vaan heijastuu eri suunnista vähän eri värisenä.
Ihana,värikylläinen keltainen tuo resori kyllä luonnossa! En ole vielä muualta löytänyt vastaavaa. Keltaiset on aina joko sitruunaisia, hailakoita tai sitten mangoon taittavia.


Sitten sovitellaan:

(Raitateema jatkuu sukkiksissa.
Tässä tuo tuskoosin sävy lähempänä todellista,
ainakin omalla koneellani.
)

(Ei pompulaa,jooko!!)




Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

31 kommenttia:

  1. Ihana! (Ja tosi mageesti käy noi sukkikset tän kanssa. ;) ) Pitäiskin tehä omalle Pirpanalle kans autokankaasta vaatteita, koska autokuoseja kaapissa on kuitenkin aika reilusti. :)

    VastaaPoista
  2. Oi kun ihana mekko! Ja ei yhtään mun mielestä näytä saunatakilta, jotenkin virkistävän erilainen mekko, tykkään! :) Ja jopas on pikkuneidillä tukka kasvanut sitten viime näkemän!!

    -Niina

    VastaaPoista
  3. Niin niin ihana mekko! Tosi hyvä kaava, taidan saman mallista kokeilla myös, inspis puri heti :)

    VastaaPoista
  4. Hauska huppumekko! Oikein hyvä malli :)

    VastaaPoista
  5. Ja taas kerran nappivalinnat kankaiden kanssa ja huippu istuvuus!

    VastaaPoista
  6. on tää kyllä ihana kangas ja päässyt ihanaan kohteeseen! mahtava idea tuo vetskari!

    VastaaPoista
  7. Aivan mahtava, eikä kyllä yhtään kylpytakkimainen. :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos! :)
    Tää on mun perus tunikakaava, johon välillä lisäilen huppua ja välillä jätän pois, joissain on ollu neppari/vetskarihalkio tossa edessä vähänmatkaa.
    Tässä vaan leikkasin etukappaleen kahtia ja vetkari siihen. :) Yhdestä hyvästä kaavasta saa muokattua niin montaa erilaista!
    Tän koon jälkeen mun on varmaan pakko alkaa muokkaamaan isompaa peruskaavaa, koska tätä samaa kaavaa oon käyttänyt myös 86kokosissa (ehkä jopa 80?) tähän vaan lisännyt saumanvarat ja pituutta. Mutta onneks nää 92cm menee nyt hetken :D

    VastaaPoista
  9. Ei oo yhtään kylpytakki! vaan tosi tosi ihana! :)
    Ompas teidän typsykin jo ison oloinen!
    Ja hieno otsis :D

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana mekko! Itse mietin, et tuollainenhan olis just ihanan mallinen mekko omallekin murulle. Vähän vaihtelua perusmalleihin. :)

    VastaaPoista
  11. Ihana!! Ei tule yhtään kylpytakki mieleen, tosi kivan mallinen! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana mekko, ei ollenkaan kylpytakkimainen ja hyvin sopii autot tytöllekin.

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaikille! :)

    Joo,piti vähän otsatukkaa napsia kun se ylsi jo suuhun, ja neiti ei kovasta "harjoittelusta" huolimatta tykkää pitää pinnejä, ne lähtee ensimmäisen nurkan takana veke :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja Hanna, pitihän äitinkin leikata samalla kertaa samanlainen otsis että voidaan sit tytön kans samistella ;)

      Poista
  14. Söötti! Eikä näytä lapsen päällä yhtään kylpytakilta, älä huoli :)

    VastaaPoista
  15. Ihanan värikäs, eikä minun silmään ainakaan näytä kylpytakilta.

    VastaaPoista
  16. Se on varmaan tuo huppu, joka johtaa saunatakki-mielleyhtymään. Päällä tämä ei lainkaan näytä kylpytakilta, vaan suloiselta mekolta :)

    VastaaPoista
  17. Voi kun neiti on kasvanut! Tosi söpö mekko, muistan kun ostettiin tuo kangas :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos! :)

    Piksu: Juu,sehän se varmaan onkin! Ja yhdistettynä tuohon froteeseen! (ja että aukeaa edestä).

    Liltie: No niimpä, miten ihmeessä lapset kasvaakaan niin nopsasti?? Onneksi kangasta jäi vielä jemmaan, jos kasvutahti jatkuu yhtä huimana :D (Toki onhan se jo hidastunut, mutta silti vaatteet käy pieneksi ihan yhtäkkiä!)

    VastaaPoista
  19. Ihana mekko! Mun pitäs kunnostautua tolla mekko osastolla, en ole kun yhden meidän likalle tehnyt. Nyt kun tyttö ei enää konttaa ollenkaan, niin ois hyvä käyttää.

    VastaaPoista
  20. Kiitti :)
    Joo,konttaavalla mekot on vähän hankalia. Meillon nyt melkeen kaikki ollu tunikoita/mekkoja viimeaikoina :D Tai haalareita. Ihan peruspaitoja on aika vähän. Niitäkin pitäs kyllä tehä.

    VastaaPoista
  21. Voi vitsi miten ihana! Ei näytä liikaa kylpytakilta ja ihanan raikkaat värit. Ja söpöt kuvat :)

    VastaaPoista
  22. Oi tämä on kiva! Mulla on tuota vihreenä jemmassa. Turkoosia oon meinannut monesti ostaa, koska se on niin hyvän väristä!

    VastaaPoista
  23. Kiitos :)

    Se vihreekin on <3 Harmi vaan että sillon kun sitä sai, odotin tyttöä/ minulla oli pikkuruinen tyttövauva, ja jotenkin ei tullu mieleen ostaa sitä jemmaan. (Nykyään ois varmaan eri ääni kellossa :D )

    VastaaPoista
  24. Voi rakkaus tätä mekkoa ja näitä kuvia! Ihanasti yhdistelty kokonaisuus, nuo värit ja kuosit. Ja hei, myös meillä on kaksi tyttöä, joiden mielestä autot on kivoja. Etenkin tuon 1,5 veen, se vaipuu jonkilaiseen syvään transsiin esimerkiksi nähdessään traktorin ja on siitä ihan intopiukeena :D

    VastaaPoista
  25. Kiitos! :)
    Hehe :D Kiva kuulla että muillakin tykätään autoista! Meillä myös junat on pop! Asutaan silleen ,että ikkunasta näkee junaradalle.

    VastaaPoista
  26. Ihana mekko! "Poikakuosit" ovat kyllä ihania tyttösten päällä (:

    VastaaPoista
  27. Aivan ihana tai oikeastaan tajuttoman ihana!!!

    VastaaPoista
  28. Tosi ihana <3 Meidänkin tytöt tykkää autoista ja lastenhuoneesta löytyykin iso laatikollinen niitä, ja meidän lapset on siis kaikki tyttöjä. =D

    VastaaPoista