perjantai 27. toukokuuta 2011

Kankaita!!!!

Ah! Voi kuinka kauniita kankaita saapuikaan kotiini! Lastenmetsolasta rantautui vaikka mitä ihanuuksia:

Ruskea pilvikangas on interlock:ia, muut singlejerseytä. Ihania!
(kankaat hieman ryppyisiä pesun jäljiltä..)

Retropallo on velouria ja apila kangas joustofroteeta. Tuo ruskea apilakangas oli tosi kovassa alennuksessa, 10e metri! Harmi kun kaikki muut värit kyseisestä kankaasta olivat normaalihintaisia..
Osan kankaista tilasin kotiin, ja osan hain liikkeestä asti, kun olimme reissaamassa Oulussa.

Nyt täytyy ihan hirmuisesti kehua Lastenmetsolan palvelua! Netin kautta tilasin trikoista retsopalloa, joka olikin sitten heiltä loppunut. No, paketti ei vielä ollut ehtinyt minulle asti postissa tulla, kun jo matkasimme Ouluun.

He lähettivät sähköpostia, että voisiko kankaan korvata jollain muulla kankaalla. Astelin sitten liikkeeseen ja sovittiin että otan sieltä sitten tilalle jotain. Ja sain tuota velour retropalloa saman verran, vaikka se on kalliimpaa!
Muutenkin henkilökunta oli oikein ystävällistä!

No,kotiin tultuani kangaslähetys oli saapunut. Ja kuinkas ollakkaan, he olivat laittaneet vielä saman verran tuota leppäkerttukangasta matkaan kaupan päälle (puuttuvan kankaan tilalle), vaikken edes ollut tilannut sitä!
Suuri kiitos siis Lasten Metsolan väelle!

Seuraavaksi lisää ihanuuksia! Ruskea sydän,sekä leppiskangas ovat Lastenmetsolasta, norsukangas sekä punainen ovat Royal tuotteesta. Kaikki ovat interlock:ia.

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, tilasin vielä ikasyr:iltä ihanaa punahilkka sekä vaaleanpunaista leppäkerttukangasta:

No, nyt kun vielä kerkeäisi nuista ihanuuksista jotain ompelemaan!! Eikun hihat heilumaan siis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti