tiistai 6. syyskuuta 2011

Vanhaa..

Lupaan ja vannon että teen tästälähtien parhaani, jotta kuvaan tuotokset ennen käyttöönottoa!! Tässäpä nyt jo montakertaa pidetty setti, tulossa myös lisää housuja, jotka jo käyttöön päässeet.. Mutta tästälähtien!! :D

Punahilkkaa:
Vaatteet ihan ryppyisiäkin, kun suoraan pyykkinarulta otin ja kuvasin..

Koko: 68cm.
Kangas: Ikasyr, resori Nappi&Nauha
Kaava: Oma
Koko: 68cm
Kangas: Eurokangas, resori Myllymuksut.
Kaava: Oma
(Housujen resori ei aivan noin kirkas, vasemman lahkeen resori lähimpänä oikeaa sävyä)

seuraavana housukaavana voisin kokeilla uusimman Ottobren resorivyötäröistä kaavaa. Tekemissäni housuissa ei ole sivusaumoja, mutta uusimman Ottobren kaavaa voisi soveltaa taskullisiin housuihin, koska niissä näyttäisi olevan. (sivusauma).

Ja nyt, ryhdyn tunnolliseksi kuvailijaksi! :D

JA viimeisenä, muttei vähäisimpänä: Kiitos kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! Ihana nähdä että teitä on jo nuin paljon! :)

7 kommenttia:

 1. Ihana setti. Noi Kam-nepparit tuo kyllä kivaa viimeistelyä noihin vaatteisiin, pitää kyllä itekki hankkia ne pihdit =) Ja toi punahilkka kangas on niiiiiiin herkkua!

  VastaaPoista
 2. Ihanan väriset housut ja kiva body! :) (ootko ehtinyt vai onko posti hukannut arvontavoittoni? ei siis haittaa, vaikket ois ehtinyt, mutta aloin miettiä, että onko posti hukannut)

  VastaaPoista
 3. Löytyipäs täältä kiva blogi ja ihania vaatteita :) Liityn lukijaksesi että löydän uudemman kerran.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! :)

  (ja Nuksu! Hävettää oikein kun on kestänyt niin kauan, tuossa odottavat jo että paketoisin postin vietäväksi! :) Tein siis kaksin kappalein, kun meni niin kamalan pitkään! :) )

  VastaaPoista
 5. Oi tuo punahilkka!!! :) En pahemmin ole siitä aiemmin innostunut, mutta nyt kun näin vaatteeksi tehtynä, niin ihastuin :)

  Liityin miekin nyt blogisi lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Punahilkka on aina yhtä ihana. hienot vaatteet :)

  VastaaPoista