sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Viimetippa..

Niin. Aloitin omasta mielestä hyvissä ajoin.. ja nyt tässä sitten ihmettelen mihin se kaikki hyvissäajoin aika hävisi? Ommeltu siis on,hiki hatussa. Mutta eihän niitä täällä vielä voi paljastaa, jouluisia juttuja kun ovat ;)

Piti siis oikein miettiä että mitä voin tänne pistää, ettei tule pitkää taukoa. Löytyihän sitä kuitenkin jotain.
Liivimekko vetoketjulla:
Koko: n. 128 cm
Kaava: Oma kaavakokeilu.
Kangas: LastenMetsola.

Tämä menee mieheni siskon lapselle, mieheni kummitytölle. Toivottavasti istuu/on sopiva :)

Sitten omalle tytölle pienempi versio, ilman vetoketjua:
LinkkiKaava: Täältä, muokattu hieman omaan käyttöön sopivaksi.
Koko: 74-80 cm
Kangas: LastenMetsola.

Ja hyvin taas huomaa luonnon- ja keinovalon eron. Ylempi luonnonvalossa kuvattu, tämä keinovalossa.. Mutta kun se luonnonvalo on ollut jo pitkään hukassa, loskaista ja pimeää vaan..
No,jospa se lumi sieltä kohta tulee!

12 kommenttia:

 1. Ihania liivareita! En ole itse ihastunu mitenkään tohon kankaaseen kankaana, mutta vaatteena näyttää kyllä todella hyvältä!

  Toi pienemmän liivimekon kaavalinkki johtaa vaan liivimekon isompaan kuvaan, ei mihinkään kaavaan. Onkohan tarkotuksella? =)

  VastaaPoista
 2. oi tuo vetskari on niin kiva!!!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, ei ole tarkoitus,täytyypäs korjata! :) Joo,varsinkin tossa isommassa mekossa kangas näyttää kivalle, tuohon pienempään tuo kuvio on aika isoa,eikä pääse sillätavalla oikeuksiinsa.

  Kiitos kommenteista! :)

  VastaaPoista
 4. Minulla se linkki kyllä johtaa ihan oikeaan paikkaan,mutta tässä vielä osoite: http://annenompeluksia.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 5. Huomasin kyllä juuri että tuo kuva ja linkkiteksti on tosi lähekkäin, että pitää painaa ihan just siitä tekstin kohdalta, jos painaa vähänkään yli niin aukasee isompana sen kuvan.

  Seuraavalla kerralla pitää jättää vähän väliä :)

  VastaaPoista
 6. No nyt mäkin pääsin sinne linkin taakse ja joo, taisin painaa just sen millin tekstin yli niin aukes sen takia isompana tuo liivarin kuva =D

  VastaaPoista
 7. Vetskariliivari on ensimmäinen näkemäni vaate, jossa tuo kangas näyttää kivalta, eikä sekavalta! Ihana malli ja resoreiden väri sopii just eikä melkein. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos!:) Minustakin tuo Vetskari liivimekko onnistui hyvin, kangas pääsi "oikeuksiinsa". Tuossa pienemmässä se on vaan ihan kiva.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana pikkuruinen mekko! Vetskarimekko varsinkin on mieleeni:) Olisi kiva kokeilla sellaisen ompelua itsekin.

  VastaaPoista
 10. Oi, tykkään myös! Itsellä ollut pitkään kans (tämäkin) vetskarillinen mekkomalli tehtävien listalla!! ja tämä on kyllä just niin kiva, että pitääpä tehdä pian pian.. :D

  VastaaPoista
 11. Neiti A rakastaa liivimekkoaan. On ehdottomasti yksi hänen suosikeistaan. Onneksi kesä ja täydelliset mekkokelit lähestyvät vauhdilla. Kiitokset vielä jälkijunassa ihanasta joujlulahjasta niin tytön kun äidin puolesta.

  -Rina

  VastaaPoista