torstai 12. tammikuuta 2012

(Joulu) lahjoja.

Tuntuipas typerälle kirjoittaa sana Joulu. Se kun on jo mennyt, ja seuraavaan on niin pitkä aika. No,tässä kuitenkin jotain ennen joulua tehtyjä, kun muistikorttikin löytyi! :)
Nyt ne (joululahjat) uskaltaa jo paljastaa.

Ensiksi ihan muutenvaan ommeltuja:

Mieheni sisko osti kankaat ja minä ompelin hänen nuorimmaiselleen.

Kankaat: Hilcon harjattu college. Ostettu Nokian kauppahuoneelta. Paikasta ei palvelultaan jäänyt kauhean hyvä kuva.
Kankaita (monia!) leikattiin liian vähän (jopa 10cm..) ja vinoon, ja kun reklamoi,meni 3kk ennenkun mitään tapahtui. Silti käteen jäi vaan 14cm puuvilla kangasta. (Heidän tapansa hyvittää liian vähän leikattu kangas,josta kuitenkin maksettu täysi hinta??)

Kaava: Muokattu ottobren kaavasta, pohjana on ehkä Monkey niminen kaava, jostain vanhemmasta lehdestä. Voin etsiä jos joku tarvitsee.

Koko: n.98cm

Tästä tuli kivan näköinen! Vierastin kangasta aluksi, oli jotenkin synkkä. Mutta vaatteena näyttää kivalle! Miksi useat kankaat näyttävät kankaana tyhmälle,mutta vaatteena super kivalle?

Liivin kaveriksi, tai muutenvaan, syntyi paita:

Ovat lähempänä toistensa sävyjä oikeasti, kuvattu vaan eri valossa. Eikä yhteiskuvaakaan ole, kun paita pääsi jo hieman aikaisemmin käyttöön, liivarin kanssa oli vetoketjun valitsemis pulma.

Kangas: Nokian kauppahuone.
Kaava: Papana muokattuna ja suurennettuna.
Koko n.98 cm

Sitten kummipojan joululahjuksia:

Kaava: Let it be, Ottobre.
Koko: 128cm.
Kangas: Ikasyr.

Kaava: More grey, Ottobre
Koko: 128cm
Kangas: Kangashamsterit (Iikkukiikku?!)

Ja helma ei oikeasti ole vino..

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja ompeluksia taas. :) Tuo on muuten totta, että kankaana ei niin kivat saattaa olla sit vaatteena tosi hyvän näköisiä! :)

    VastaaPoista