maanantai 20. helmikuuta 2012

Kesää ja kankaattoman loppua kohti!

Muutama vaate kesää silmällä pitäen on valmistunut!

Nyt näitä voi käyttää jo pitkähihaisen päällä.


Kaava: Ottobre Mail Express pienennettynä ja kavennettuna.
Koko: n86. (koot alkoivat vasta 86cm,mutta kavensin n.kokoon 80, pituus n.86)
Kangas: Pallokangas Royal-tuote. Kukkaistyttökangas Fabriinasta, Stezon kangas. Resori Myllymuksut.
Toinen mekko hieman kaavakokeiluna:
Kaava: Liivimekoosta muunneltu.
Koko: 80 cm
Kangas: Liandlo, resori myllymuksut.

Helman on tarkoitus olla hieman pussittava/pallo, mutta en tiedä välittyykö se tuosta kuvasta. Sovituskuvaan neiti oli yhteistyöhaluton.

Näitä nappihalkioita on nyt tullut tehtyä moneen vaatteeseen, mutta ne odottavat vielä neppareita, haluan niihin vähän sirommat kun nuo Kam-it. Eli nepparipihtejen tilausta odotellessa!

Tässä kuussa (Helmikuussa) en niitä tilaa, koska en uskalla mennä kangasnettikauppojen sivuille katsomaan! Vietän nimittäin KK:ta eli kankaatonta kuukautta. FB:n Ompeluelämän innoittamana en siis ole koko kuukautena tilannut yhden yhtä kangasta! Ja vastaavasti olen saanut kangaskaappia hieman vajutettua, kun kokoajan ei ole tullut lisää! (tosin kamalasti tuo vajuminen ei siellä näy, pitäisi varmaan pitää toinenkin kuukausi.. Mutta ei heti perään :D )


Tälläistä tälläkertaa! :)

11 kommenttia:

 1. Onko tuo resori myllymuksujen mangoa? Muistaakseni sitä sävyä mulla on ja oon edelleen aivan rakastunu siihen :) Ihana sävy ja sopii todella moneen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  On myllymuksujen Mango! Sitä kuluu mullakin ihan urakalla, on tosi kiva keltainen, lämmin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavan ihania sinun tekeleet on! Ompeletko koskaan myyntiin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)

  En ole ommellut (vielä) myyntiin. Harkinnut kyllä oon,mutta ei ole tullut kun yksi tuttavan tilaus vasta, joka viritteillä. :) Myyntiinkin on tarkoitus, että joskus rupeisin ompelemaan yksittäiskappaleita,(en mitenkään massoittain, koska haluan pitää tämän kuitenkin harrastuksena) mutta ensin oon aatellu rauhassa ottaa selvää verotuksista yms. Olisitko ollut kiinnostunut? :)

  VastaaPoista
 5. Voi ku mä tykkään tuosta liivimekon kankaasta. Ehkä sitä jostain tarvii vielä joskus (kun kankaaton on ohi) haalia. Ja tuo mango resori sopii siihen kuin nenä päähän =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Joo, alkaa jo kuumottaa tää kankaaton, ois vaikka mitä mitä "pitäs" tilata maaliskuussa :D

  VastaaPoista
 7. Joo olisin kiinnostunut, mutta en nyt heti suorilta osaa sanoa, että mitä sitten haluaisin. :) Minulla on puolivuotias poika, ja esim. nuo haalarit on kyllä tosi ihania. Mutta vähän kaikki on tosi ihania. :D

  VastaaPoista
 8. Ihania vaatteita :) 7000 €:lla saa myydä vuodessa ennen kuin tarvitsee maksaa veroja :)

  VastaaPoista