sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Peukkulissuja.


Peukaloliisa liivimekko:
Koko: 80-86 cm
Kaava: Oma muokkaus
Kangas: Peukaloliisatrikoo Ikasyr:iltä, keltainen joustis Lasten Metsolasta, Punainen trikoo Sampsukasta ja resori Myllymuksuilta.Kuvissa liivimekosta puuttuu vielä merkki, sekä Helmatikkauksen päättely (langat vedetty nurjallle). Yritin ottaa kuvaa valmiina, mutta keinovalolla tuli niin kökköjä,että nämä luonnonvalolla otetut kuvat veivät voiton, vaikkakin sitten vähän keskeneräisinä. :)

Taskut vetivät vähän kuprulle, ensikerralla pitää nauhankääntäjällä kantatessa laittaa diffiä hieman isommalle,josko se auttaisi. Silittämällä tuo kupruilu onneksi vähän helpotti! (Joskin noissa ylläolevissa kuvissa taskut on silittämättä.)
Kainalokin jotenkin rutulla tuossa toisessa kuvassa, mutta menköön nyt kun kerta alettiinkin jo ruttuilemaan!

Oma tyttö toimii mallina, vaikkakin mekko meni ilahduttamaan toista 1v. täyttänyttä tyttöä! Päällä tässä 80cm vaatteita käyttävällä tyttöselläni:


(tässä jo taskukin silitetty, helpotti vähän. )

Tässä kuvassa näkyy tuo huppu. Oli taas neiti vähän vilkkaalla tuulella (tapansa mukaan) joten kuvatkin on sen mukaisia.. :)

Ja heihei, teitähän on täällä kohta jo sata! Olen otettu! Vielä 4 lukijaa ja sitten järjestän Arvonnan! :)

Kiitos myös kaikille, lukijoille ja vierailijoille, kommenteista, jokainen niistä ilahduttaa!

16 kommenttia:

 1. Kylläpä on tosi kiva malli, kakaat ja lopputulos! Meilläkin tarvittais tuollaisia..

  VastaaPoista
 2. Ihana malli ja tosi kiva kangasyhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! :) Onkos Myllymuksuilla nykyään noin hyvän väristä keltaista resoria? Täytyykin panna korvan taakse! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)

  Milla: Tuo on sitä "kuuluisaa" Mangonkeltaista. Se on kyllä hyvän sävyistä! Tosin ajattelin kokeilla seuraavaksi Hannankankaan vastaavaa, on kuulemma hieman värikylläisempää. Saa nähdä :) Kivan väristä tuokin on, käy aika moneen, kun on sellainen lämmin sävy ja ei ollenkaan sellainen sitruunainen!. :)

  VastaaPoista
 5. Todella ihana =) Pitääpä kesäksi koittaa jos saisin meillekin tehtyä tällaisia. Talvella vähän hankalampia meillä noi hupulliset vaatteet mutta kesällä oisivat passelit. Toi kangas näyttää muuten paljon kivemmalta vaatteena kun pelkkänä kankaana =)

  VastaaPoista
 6. En ole oikein tykännyt tuosta kankaasta, mutta tämä sinun tekemäsi mekko on niin hieno, että saa kankaankin näyttämään kivalta :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanan raikas mekko! Ja ihana blogi! Piti oikein HYPÄTÄ "vakikävijäksi" :)

  VastaaPoista
 8. Kertakaikkiaan oot loihtinu aivan ihanan mekkosen :) Tuo kangas on vaatteena paljonkin kauniimpaa...

  VastaaPoista
 9. hienoja ompeluksia, kivasti yhdistelty eri kankaita..monia samoja kankaita mitä itseltänikin löytyy, näistä sain kivasti vinkkiä kankaiden yhdistelyyn :)

  VastaaPoista