sunnuntai 12. elokuuta 2012

Arvontapalkinto vol.3

Toinen ylläripalkinnoista. Toiveena pipo, lämpimänsävyinen, ja lehmän kuvalla.Väriksi valikoitui oranssi, ja applikaation piirtelemisestä vastasi taas siskoni. Kiitos!
Utareet vähän hukkuvat tuohon osanssiin taustaan, olisi pitänyt tehdä ne vaaleammalla. Lehmän pohjaväri on luonnonvalkoinen, silmät puhtaanvalkoiset. Nekin hieman aiheuttivat päänvaivaa, kun halusin valkoruskean lehmän.
Kukkakin piti applikoida suuhun, mutta huomasin unohduksen vasta kun pipo oli jo kasassa! Eikä tosiaan ollut ainut kerta, muutama päivä sitten applikoin erästä toista pipoa, ja siitäkin unohtui applikoida pari tehosteviivaa. Ja edellisen postauksen pupun toinen käsi applikoitiin ihan "viime tingassa", sekin nimittäin unohtui, ja kun keräsin ompelutavaroita lattialta niin huomasin käden, onneksi! Pääsi siis vielä paikalleen, ennen postitusta!
Eli ei vissiin kovin viisasta ommella väsyneenä/iltaisin? No, sama meno jatkuu, sillä ompeluaikaa järjestyy kaikista parhaiten silloin!
Kaava: Oma
Koko: 56-58cm
Kangas: Hannan kangas. Vuorena oranssi jersey Ikasyriltä.Muutaman pilkun jouduin jättämään pois, kun olivat niin niin pieniä,ettei koko kangas olisi näkynyt ompeleen alta, enkä halunnut vain siksakata tuohon päälle. Esimerkiksi tuossa turvan (? vai mikä lie lehmällä sitten onkaan) alla oli, sekä tuolla kahden muun välissä. Lehmän koko kun ei muutenkaan ole kun arviolta 10-12cm suuntaansa. :)

6 kommenttia:

 1. Tosi hienoja palkintoja oot tehny, voi harmi kun en voittanut mitään :D Mullaki ompeluaika alkaa yleensä siinä klo 21, niin unohduksilta ja virheiltä ei voi välttyä.

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa hauska ja siististi tehty! :)

  VastaaPoista
 3. Pipo pääsikin jo eilen käyttöön, kun marjapuskissa oli niin kylmä :)
  Kiitos VIELÄ kerran, tää on ihanin pipo mitä miulla on IKINÄ ollu :D

  VastaaPoista
 4. Oi,ihana kuulla! :) Eipä kestä, kiitos itsellesi kun menit ja voitit ylläripalkinnon niin pääsin tekemään tän! :D

  VastaaPoista