keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kuvahirviöitä.

Tästä tissiksestä tykkään. Niinkuin myös tästä aiemmasta. Aiempaa onkin käytetty ahkerasti. Tämän tissiksen tein ajatuksella, että pistän sen päälle OE:n (Ompeluelämän) 1v. synttäreille sekä siskoni pienen pojan nimijuhliin.

Niihin juhliin se siis päätyikin, mutta samana päivänä kun lähdimme ajamaan Tampereelle synttäreille, nappasin muutaman kuvan koltusta lattialla, ja seuraavana päivänä ehkä 5min. ennen lähtöä juhliin pyysin miehen siskoa (joka siis asuu sielläpäin,yövyimme siellä!) ottamaan muutaman kuvan minusta mekko päällä.
No,kummatkin edellä mainitut ovat melko luokattomia (kuvat siis), mutta menköönsä.

Kaava: "Tissis" Oe:stä muokattuna itselle sopivaksi.
Koko: S, pienennettynä hieman.
Kangas: Ottobrelta.Huonoista kuvista huolimatta tykkään kovasti, luonnossa jotenkin lämpimämmän sävyinen tuo kangaskin. :)

8 kommenttia:

 1. Kaunishan se on kun mikä =) ootko kantannu ton pääntien reunan kaksinkertaisella resorilla vai miten? Koitin kuvasta tihrustaa, mutta epäselväksi jäi =) Kun ite mietin miltä näyttäis jos kanttais kaksinkertaisella resorilla nelinkertaisen sijaan =)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniin näköinen päälläsi, malli on tosi kauniisti istuva ja tuo kangaskin nätti! (kävin täällä päivällä katsomassa mutta postauksessa oli pelkkä otsikko, ja kannattipa tulla uudelleen, kuvat ovat oikein hyviä)

  VastaaPoista
 3. Tää on niin nätti! Ja livenä vähintään yhtä kaunis kuin kuvissa. :) ps. Kurkkaas mun blogiin, niin löydät sieltä jotain sulle... ;)

  VastaaPoista
 4. tää on niin viattoman suloinen, jotenkin näytät niin söpön viattomalta tuossa kuvassa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ihania ootte :) Joo,tää on kyllä ihan yks lemppareista, jotenkin niin kivat sävyt tässä kankaassa!

  VastaaPoista
 6. Ihana paita ja kaunis malli :)

  VastaaPoista
 7. Ihana! Pitäisi varmaan itsekin kaivella kyseinen kaava esiin ja tehdä se ensimmäinen testiversio.. :)

  VastaaPoista