sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pandaa norsuilla.Tämän kankaan vaihdoin kangasvaihtareilla ystäväni kanssa. Uskokaa tai älkää, se pääsi melkeen heti käyttöön. Yleensä kun kankaat tuppaa marinoitumaan kaapissani tovin jos toisenkin.
Kaava: Ottobre Panda, 3/2012.
Koko: 86cm (hihat ja helma itse mitoitettu), leveys 80cm.
Kangas: Norsukangas ystävältäni, sininen Liandlon sydän Hannankankaasta ja punainen tähtikangas Kangas-Mallasta. Resori Liandlon.
Huppuun minulla oli ehdolla joko Liandlon punaista sydäntä tai sinistä sydäntä. Päädyin kuitenkin siniseen, antoi jotenkin ilmettä, eikä hukkunut tuohon taistaväriin.Vuoreksi en kuitenkaan raaskinut sitä käyttää, joten siihen valikoitui punainen tähtijersey. Eipähän tuo vuori päällä ollessa näy, joten lienee ei haittaa, että vuori on eri kankaasta.


Eipä sattunut yhtään kelpo kuvaa niin, että huppu näkyisi kunnolla,mutta tyytykää näihin :)


17 kommenttia:

 1. Aiiivan ihana! Värit ja kuosiyhdistelmät on tosi hyvät! Ja niin siististi tehty. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kivan unisex, käy sekä tytölle, että pojalle. =)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Sininen sydän sopii huppuun todella kivasti! :)

  VastaaPoista
 4. Kuosit sopii hyvin yhteen keskenään!! Hieno huppari! Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :)
  Itsekin tykkään hupparin unisex-tyylistä. Vaikkakin tyttö saattaa hieman näyttää pojalle ruskeilla housuilla, ja tuolla hupparilla (+oranssilla hatulla) mutta eipä haittaa,pääasia että omaa silmää miellyttää :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva huppari! Kai se on itsekin koitettava tuota Pandaa kun kivalta näyttää. TEin itse II-laatuisesta norsusta yöppäripaidan pojalle ja se on nukkaantunut tosi kurjan näköiseksi. Toivottavasti sun tekemälle hupparille ei käy niin.

  VastaaPoista
 7. Ihana ja tuo sydän hupussa kruuna kokonaisuuden. Itselläni oli ihan ykköslaatuista sekin valitettavasti meni arkipaitakäytössä aivan hirveäksi. Tässä kuitenkin tuskin pestään yhtä usein.. Ihana siis on jokatapauksessa.

  VastaaPoista
 8. Oi ihana! Kangasvalinnat kyllä ihan nappiin, hyvin sopii sininen sydän tuonne huppuun. Ja huolella tehty sekä kohdisteltu :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! :)
  Juu,mulla on tätä keltasena, siitä oon tehny pipon just siks ettei tarviis niin usein pestä. Tässäkin siis tiesin heti ettei tästä tuu mitään paitaa tms jota joutuu pesemään joka käyttökerran jälkeen. Tämä on ollut nyt useamman kerran päällä ja ei ole vielä tarvinnut pestä, koska ei oo esim ruokailulla tms ollut. :)
  Esipesussa ei onneksi oo menny miksikään, mutta uskon että tää(kin) on sitä haalistuvaa/nyppääntyvää kun kaikilla muillakin on. Mutta olkoon ilona niin pitkään kun kestää, ja sen jälkeen vaikka kotitakkina :)

  VastaaPoista
 10. Sini-punainen väritys miellyttää nykyään ihmeesti silmää pitkän tauon jälkeen, joten tosi kiva takki. :)

  VastaaPoista
 11. Eksyin blogiisi Fb:n kangashamsterien sivuilta. Tämä viimeisin postaus laittoi tekemään hieman salapoliisin työltä, sillä puisto kuvissa näytti kovinkin tutulta. :) Samoilla seutuvilla asustellaan, yksi yhteinen fb kaverikin näytti olevan. Pikaisesti katselin vanhempia postauksiasi ja ihania ompeluksia olet tehnyt! Itse vasta aloittelen, suunnittelen ja pohdiskelen. Eksyn blogiisi varmasti myös uudestaan.

  VastaaPoista
 12. todella hyvin sopii tuo sininen sydän ja myös punainen tähti vuoreksi! tää on hauska kokonaisuus!

  VastaaPoista
 13. Kiitos! :) Itse tykkään kans jotenkin tässä tosta sinipuna sävytyksestä!

  Anonyymi: Hauska sattuma tosiaan! :) Saa laittaa fb:ssä viestiä jos haluaa ompelukeskustella! Tai vaikka muutenkin :)
  Olethan jo Ompeluelämän jäsen? :) Sieltä saa arvokasta apua ompeluksiinsa!

  VastaaPoista
 14. Voi miten ihana! Todella sulonen ja siistin näköinen (kuten ompeluksesi aina). Ja söpö hattu! :)

  VastaaPoista
 15. Aivan suloinen! Niin herkulliset, hehkuvat värit! :)

  VastaaPoista