maanantai 15. lokakuuta 2012

Retroillaan!Perusvaatteilla jatketaan.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan tunika/mekko taskuilla.
Kaava: Oma, siitä iänikuisen vanhasta omalle hyväksi muokkaamasta bodykaavasta (74cm?) muokkailtu lisää.
Koko: 86cm.
Kangas: Kangashamstereista.Kuosi on itsessään sen verran "levoton" etten halunnut lisätä kummempia. Tuollaiset kaaritaskut kuitenkin kivasti hukkuu tuohon kuvioon ja kankaaseen, tuoden kuitenkin sitä jotain.(äidin pursuava kangaskaappi..........)
(Ai tälleen ihan tavallisestiko pitää seistä?)

Melkonen määrä sovituskuvia taas!

Lisääkin perusvaatteita tarvittaisiin, meillä neiti on tällä hetkellä muutamaa ihanuutta lukuunottamatta vaatetettu täysin itse ompelemillani vaatteilla. Jostain kumman syystä neiti on kasvanut melkeen ulos suurimmasta osasta vaatteitaan.. Eikun ompelemaan siis!

16 kommenttia:

 1. IHANA!! Tää on niin herkku<3 Mä niin rakastan tätä kuosia. Onneksi mulla on tätä vielä kaapissa odottamassa jotain hyvää ideaa. Pitää muistaa käyttää ennen kuin kangasta on liian vähän ;)

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Kiva kaava ja istuu tosi hyvin! Taskuissa on juts tarpeeksi "sitä jotain". :)

  VastaaPoista
 3. Ooksä tehny noi legginssitkin ite? Hieno setti :) Sun tyttö taitaa olla aika hoikkis kans, ja mietin että miten oot saanu noin hyvin istuvat tehtyä? Itellä tulee edelleen liian löysät ja ne näyttää liian löpöttäviltä. Voitko samalla vinkkaa että mistä saa parhaat legginssitrikoot? :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Ja vitsit mitä ilmeitä typyllä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :)
  HeiDu: Minä havahduin yhtenä päivänä että hetkonen, 50cm kangasta ei enää riitäkkään kovin hyvin mekko/tunikapituiseen vaatteeseen meillä. Tätä kangasta oli ONNEKSI 54cm, joten siitä saatiin vielä hyvä ja kasvunvaraa sisältävä mekkonen.

  piksu: Olen tehtyt leggarit myös itse, inhoan housujen/leggarien tekoa, koska se on tylsää ja yllätyksetöntä, mutta näitä surautin ensin kokeilukappaleet,ja kerralla sit kolmet: ruskeat, punaiset ja oranssit. Lisääkin voisi tehdä.

  Nämä on muistaakseni tehty Rosy Steps (1/2012) nimisellä Ottobren kaavalla, reilusti ainakin takakappaletta kaventaen. Muistaakseni myös etukappaletta.
  Ja ehkä vielä ilman sv lahkeista, haarakaarrokkeeseen (vai mikä se on?) laitoin sv.
  Voin jokupäivä vaikka verrata tuota mun kaavaa siihen alkuperäiseen ja infota tarkemmin? :) Noi ainakin istuu meille nyt hyvin. Mahtuu sukkikset alle, mutta ilmankaan ei oo löysät. :)

  VastaaPoista
 6. mama moon: Kiitos, minusta tuntuu ettei meillä oo kovin montaa "normaalia" kuvaa tytöstä :D Mutta tollanen vekkuli se kyllä on muutenkin,että taitaa nuo kuvat olla ihan normaalia sille :)

  Piksu: Niin, piti vielä mainita että noi leggarit on joustista. Ja Hannankankaasta :)

  VastaaPoista
 7. Tää on ihana, voi että kun tätä kangasta olis vielä myynnissä!

  VastaaPoista
 8. Tää on ihana, voi että kun tätä kangasta olis vielä myynnissä!

  VastaaPoista
 9. ihana malli ja ihana, ihana mekko! rakastan tuota kangasta (just tein meitin Neidille siitä käärmeen ;))

  VastaaPoista
 10. Sovituskuvat on just ihania! Aivan ihana mekkonen, taskut sopii just eikä melkein :)

  VastaaPoista
 11. Itse olen tässä viimepäivät hipelöinyt keltapohjaista retropalloa ja miettinyt mitä siitä mahtaisi tulla. Tällainen tunika voisi olla varteenotettava vaihtoehto.

  VastaaPoista
 12. Voi vitsi miten ihana <3 Todella kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan ja mallikin on niin söpö. Ja kiva määrä kankaita :D

  VastaaPoista
 13. Onpa hieno! Ihanan kankaan olet löytänyt!

  VastaaPoista
 14. ompa yksinkertaisuudessaan tosi kiva! Ja taskutkin sopii täydellisesti! Mullakin tätä kangasta vielä jäljellä ja jotain tän tyylistä ois kiva tehdä.. =)

  VastaaPoista