lauantai 16. marraskuuta 2013

Back to school.Vaikken kyllä mikään koululainen ookaan, mutta ekana tästä tuli mieleen joku koululaisen vaate!

Tämän tarkoitus oli aivan puhdas testivaate uudelle kaavalle, mutta pääsee kyllä käyttöön!


 
Kaava: Saksittu ostovaatteesta, lirulörypaidasta, ja muokattu siitä halutuksi. Kiitos Lauralle "kaavasta"! (Vai siitä että raaskit saksia omia paitojasi kaavaksi? :D )
Kangas: Metsola
Koko: XS/S

Surautettu kokonaan saumurilla (pääntie tikattu litteäksi). Nopea, ihana, rento, helppo, tykkään!

 
Muutama viikko sitten (huomatkaa, _muutama viikko_! Mikä bloggaustahti! Tunikankin surauttelin loppuun tänään! hui! Siitä ei sitten puhutakaan mitä odottaa tuolla bloggaamista... :D Ompelu on vaan niin paljon mukaansa tempaavampaa kun kuvankäsittely....!) ompelin legginsit. Niistäkin tuli ihan lempparit!


Kaava: Saksittu ihan ronskisti vanhat H&M leggarit kaavoiksi. Niistä olin jo raskausaikana saksinut kuminaihan vyötäröltä joten jouti kaavoiksi.
Kangas: Eurokangas, tämä on neulosta. Siinä on paljon tekokuituja. Ensiksi vähän arastelin ostaa tätä tekokuituisuuden vuoksi, mutta kävin sitten kuitenkin ostamassa. Onneksi! Ei kyllä arvaisi olevan tekokuitua, muuta kun joustavuutensa/palautuvuutensa vuoksi. Ihan super mukavat ja pehmoiset jalassa!!
Koko: 34

Ihana on ollut taas ommella itselle! En ole n. vuoteen ommellut (kankaita kylläkin on tullut itselle ostettua, joten sietää ommellakin..) itselle, koska olen ollut raskaana.
Jotenkin en raaskinut ommella vaan muutamiksi kuukausiksi käyttöön, jonka jälkeen ihanat kankaat ja vaatteet jäisi käyttämättä.
Nyt on taas innostusta ommella itselle, kun voi sovittaa ja käyttää heti!

8 kommenttia:

 1. Etenkin noi leggarit on niiiin ihanat. Ai että, toivottavasti tota on vielä siellä kun veronpalautukset tulee, en kestä jos en saa sitä :D

  ps. ole hyvä ;) mä oon katellut tota vaatekaappiani muutenkin "sillä silmällä" ostovaatteiden osalta, mihin niitä nyt enää tarttee kun voi ommella itse, eiku....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan!! Nää ois kyllä ihan sinunkin näköiset!
   Joo,täytyy vähän perata muutenkin tota vaatekaappia niin vois samalla silmällä potentiaalisia kaavayksilöitä ;)

   Poista
 2. Ihania molemmat! Kivanmallinen tuo paita ja ihana kangas legginseissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) positiivinen yllätys oli kyllä tuo leggareiden kangas!

   Poista
 3. Onpa kivoja ompeluksia! Tuli itsellekin pieni himo tuohon leggarikankaaseen ;)

  VastaaPoista