lauantai 1. marraskuuta 2014

Pingut + sydämet

Aikoja sitten tilasin ulkomailta jotain "Mini Rodinin" pingviini collaria.

Tällä viikolla kävin kangasvaihtareilla, ja otin kankaan mukaan, ajatuksena, että voin vaihtaa osan pois.

Vaihdoin palan kankaasta verson sydämelliseen joustocollariin.

Vaihtareista innostuneena päätin, että en laita enää kaappiin niitä kankaita, vaan myyn mitä en tarvitse, ja ne mistä aion tehdä, teen pois!

Samana iltana leikkasin sydämelliset leggareiksi ja pingviinit collaritunikaksi.

(Kuvat saattavat järkyttää heikkohermoisia, valo on hävinnyt, kamerassa ei riitä päivälläkään valovoima, ikkunat väärässä paikassa, jotta saisi kuvattua hyvällä taustalla jne. Mitähän kummaa sitä keksis, että sais tän 6kk aikana edes kohtuu kelvollisia kuvia? Täytynee ostaa lisää lamppuja selvästi. Uloskaan ei viitsi lasta laittaa pakkasella ilman ulkovaatteita... :D )Alunperin en ajatellut näitä yhteen, ompelin vaan samaan aikaan, mutta nämähän näyttikin tosi kivalle yhdessä!
Harmittaa, kun en saanut hyviä/valoisia kuvia pelkistä vaatteista, ja nyt ne tietysti on jo likaisena pyykkikorissa. Ehkä pesun jälkeen kuvaan uudelleen. Ehkä.

Tykkään kovasti, livenä herkullinen setti. Kuvitelkaa kökkövalaistuksen tilalle luonnonvalo ja hekuvat kermaiset ja keltaiset värit!

5 kommenttia:

 1. Sama ajatus täälläkin, oikein oli vapauttavaa inventoida kaappia ja laitella "ehkämiejoskustästäompelen"-kankaat myyntiin :) Kiva setti typylle ja kuvathan on oikein valoisia! Ei mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Jep, ja tulee ommeltua sellasista kankaista mitä on liikaa, tai mistä ei ois muuten tullu ikuisuuteen vielä ommeltua! :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä kivat :) Minullakin kangasvaraston laihdutus menossa. Minulle tuppaa usein käymään myös niin, että kun kankaasta on yksi vaate ommeltu, en saakaan loppua enää ommeltua, koska se on jo nähty. Nyt huomasin, että tälläisiä kankaita tulee ommeltua ihan eri fiiliksellä, kun ne ompelee lahjoiksi. 5-10 kangasta on nyt tuhottu tällä tyylillä parin kk aikana. Kankaiden myymisessä olen tosi huono, livevaihtarit varmaan onnistuisi paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Ei haittaa pimeys kun neito on niin aurinkoinen <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat vaatteet ja suloinen neito! Onko tunika jonkun valmiin kaavan mukaan tehty vai omasta kynäatä? Meidän neiti on vasta 1v, mutta hoikanpuoleinen ja useat yläosat on aivan liian isoja hartioilta. Olen yrittänyt jo vähän sillä silmällä katsella ja merkitä muistiin isompiakin kaavoja.

  VastaaPoista