torstai 24. kesäkuuta 2010

Aika ennen saumuria.

Näin blogin alkuun voisin lisäillä joitakin vaatteita mitä olen ommellut silloin kun ompelu vei minut ensimmäisiä kertoja mukanaan. En siis ole vielä kauankaan ommellut näin "intohimoisesti". (ehkä se kauniisti sanottuna voi olla intohimoa kun ei välillä pysty ajattelemaan mitään muuta ja vaikka olisi kuinka kivaa tekemistä niin haluaa kotiin ompelemaan?)
Ehkä loka/marraskuun tienoilla kokeilin ompelemista pitkästä aikaa ja sehän olikin kivaa! Vuodenvaihteen jälkeen kuitenkin rupesin oikeasti innostumaan ompelusta.
Tässäpä siis vaatteita, joita olen ommellut
ennen kuin saumuri (ja huomattavasti marketti Evaa parempi ompelukone) rantautuivat kotiini:


Tämän olen ommellut aivan ensimmäisten joukossa. Tähän taisin ensimmäisten joukossa myös kokeilla kaksoisneulaa tikkauksiin. Kangas on Eurokankaan palalaatikosta, resori myös Eurokankaasta. Nepparit on Kam-neppareita. Oikeastaan sain bodyn valmiiksi vasta viikko sitten: body lojui kaapissa vailla neppareita. Reippaana tyttösenä laittelin ne sitten paikalleen!

Tähän bodyyn kokeilin myös ensimmäistä kertaa aplikointia. Tähtiaplikointi on velouria.

Tässä siis ensimmäinen paitani, koko 128cm. Hihat ovat hieman vaaleamman ruskeat. Hihansuut ja helman olen tikannut kaksoisneulalla.Ja voi kuinka ihana onkaan aplikoida tuolla uudella ompelukoneella! (tämä siis aplikoitu vanhalla.) Jälki on todella paljon tasaisempaa, eikä läheskään niin hyppivää. Tästä aplikoinnista lähikuva jääköön siis laittamatta. Apinan jalat ovat irralliset :) Paita kokoa 116cm, kankaat ja resorit eurokankaasta.


Paita on kokoa 116cm, samoin housut. Paidan resorit ja hihakangas on eurokankaasta, miehiustan kangas on joskus aikoinaan löytöpalasta hankittua. Aplikoinnit ja housut ovat velouria. Nuo rusetit sekä resorit ovat oikeasti hennon vaaleanpunaisia, kamera (taas) häikäisi ne jotenkin kummaksi. Rusetin keskellä on nappi.


Paita on velouria, samoin Hello Kitty. Koko on 116cm.
Loppuun voisin vielä todeta että hyvä ompelukone säästää hermoja! Ja saumuri, iso kiitos ja kumarrus sen keksijälle!

Nyt loman viettoon, hauskaa ja turvallista juhannusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti