sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kesähepeneitä!

Juhannus meni rauhallisissa merkeissä, ja tänään voikin sitten palata kotiin kera miljoona itikan puremaa! Ja arvata saattaa kuinka paljon tekee mieli jo ompelemaan, hui!

Muutaman kesähepeneenkin olen kesää varten ommellut, jos sattuisi lisää lämpimiä ilmoja tulemaan:
Mekko on ommeltu puuvillakankaasta. Koko 116cm. Kuviollinen kangas on ostettu Eurokankaan palalaarista ja pilkullinen kangas Löytöpalasta. Vyötäröllä rypytys toteutuu kuminauhalla, joka on ommeltu nauhojen päihin, joten mekkoa saa tarvittaessa kireämmälle/löysemmälle.
Ja ai kuinka tykkäänkään puuvillakankaan ompelemisesta (ja tarvittaessa purkamisesta)!
Kamera ei (taaskaan!) halunnut tehdä yhteistyötä minun kanssa. Hameen väri muuttui kuvassa sineräväksi, vaikka missä asennossa ja millaista valoa vasten yritti ottaa. No, jommankumman oli luovutettava ja tälläkertaa se olin minä. Olkoon siis sinertäviä kuvia, todellisuusdessa hame on hieman lämpimämpi violetti ja keltaset osat hitusen kirkaampia.
Hame on kokoa 116cm. vuötäröllä on kuminauha ja vyötärökaitaleen sisällä kulkee samettinauha.

Jospa tämän blogintekstin kirjoittaminen toisi hetkeksi mielenrauhaa ompelulta, mene ja tiedä!

1 kommentti:

  1. Selailin taaksepäin postauksiasi, koska täällä vaan on kaikkea ihanaa! Tuo mekko on todella kaunis! Jään ehdottomasti lukijaksi! :) Minuakin on ompelukärpänen puraissut ja tällä hetkellä on kaikkia söpöjä lastenvaatteita tekeillä :) Niitä saa tulla kurkkaamaan (sitten kun ne valmistuvat) osoitteeseen http://suppiksen.blogspot.fi :)

    VastaaPoista