tiistai 31. elokuuta 2010

Syksy saapuu!

Kylmät ja vilpoiset ilmat tulivat todella äkkiä! Yhtenä päivänä rikottiin hellerajoja, ja seuraavana jo piti kaivaa takkeja kaapista. Heihei kesä, tervetuloa syksy!

Siispä jotain ei niin kesäistä:Kuvanlaatu on jälleen mitä on..

Denimkagasangas ostettu Eurokankaasta, puuvillakangas sekä napit, niitit ja soljet ostettu Nappi ja Nauha:sta. Ohje on Ottobre: Pikasalama haalarit hieman muunneltuna.

Alkuperäisessä ohjeessa tuota puuvillakangasta ei tullut nuihin olkaimiin laisinkaan, mutta minusta se näytti hassulle. Ja itseäni häiritsi kun olkaimien tikkaus näkyi, ei ne kokoajan niin kireällä ole päällä, etteikö "nurjapuoli" joskus vilkkuisi. Lehden ohjeessa olkaimien kiinnitys tapahtui "klipseillä" ja tarranauhalla, mutta itse halusin napit ja soljen.
Puuvillakangas ei kyllä pääse kuvissa oikeuksiinsa, valkoinen pohjaväri jotenkin heijastaa kuvatessa. Eripaksuisia raitoja eri sinisen sävyissä, sekä ihanan raikasta limenvihreää! Mutta jos alemmasta kuvasta jotain selkoa saisi:

Ainut mikä näissä "tökki" oli nuo tikkaukset. Vanha ompelukone ei jaksanut paksummissa kohdissas tikata nätisti, mutta kun tuo uusi ihanuus saapui taloon, oli tikkaukset jo muutamaa yksityiskohtaa myöten tehty, ja tikkauslangatkin melkein loppu, joten en viitsinyt sitten rueta purkamaan koko luomusta. Menköön noin.

4 kommenttia: