sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

KiKiDuu

Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneet, että kangasmerkeissä, joita vaatteisiin olen ommellut lukee KiKiDuu.
Pitkään tämä prosessi kesti mutta nyt blogi on virallisesti:


Kunnia graafisesta toteutuksesta kuuluu Isosiskolleni, joka on suunnitellut logot. Suurkiitokset!

Ajatus nimen muuttamisesta lähti viime syksynä. Entinen nimi (Ti-ti-uu) kun on tekijänoikeussuojattu, niin halusin nimen, jota voin käyttää niinkuin haluan. Ja halusin muutenkin jotain enemmän "omaa".
Blogia aloittaessa olin juuri löytänyt ompelun ihanuuden, joten silloin en suuremmin ajatellut, että mitä blogin nimeksi laitan, Ti-ti-uu oli hyvä nimi silloin, nyt se saa väistyä KiKiDuu:n tieltä. :)

No, miten uusi nimi sitten syntyi?
Ensin mietittiin logoa, apina tuntui eniten omalta, ja logosta tulikin ihan minun näköiseni!

Sitten oli vuorossa nimi. Halusin saman "tyylisen" nimen kun aikaisempikin, mutta kuitenkin ihan uuden.
KiKiDuu syntyi monen muovailun jälkeen ja oikeastaan vähän vahingossa! Ensimmäisiä versioita olivat KikiPuu ja KiKiDoo/KiKiDo, mutta sattumien kautta nimestä tulikin KiKiDuu.
Halusin että nimessä on joku "juttu" ja nimestähän löytyy sana Kid ja tuon loppuosan Duu viittaa myös tekemiseen :)
KiKiDo kuulosti kuitenkin minun korvaan liian töksähtävältä lopulta vaikka sieltä olisikin löytynyt tuo sana do, niin halusin vähän pehmeämmän nimen, joten nyt se tekemisen meininkin tulee sinne lausuttaessa!
Lisäksi halusin logon näköisen nimen ja KiKi kuulostaa ihan apinan nimelle!

Ai miten vahingossa? No, tilasin nuita kangas merkkejä ja olin OLEVINAAN kirjoittavinani Doo-lopun, mutta olinkin kirjoittanut Duu-lopun. Merkkien saavuttua olin hetken hieman hämilläni, mutta nyt tuo nimi tuntuu kaikkein parhaalta ja suuhun sopivimmalta!

Koittakaa siis tottua uuteen nimeen, sisältö pysyy kuitenkin ennallaan, ja jatkossakin tulette näkemään pääosin iloisia,pirteitä ja reippaita lasten vaatteita! :)

7 kommenttia: