tiistai 17. huhtikuuta 2012

Mageeta vai mautonta?

Rakkausnorsuja:
Koko: 80 cm.
Kaava: Oma sovellus.
Kangas: Michas stoffecke.


Kaava:  Sovellus tästä .
Koko: n. 34
Kangas: Michas stoffecke

Niin, no onko tämä nyt sitten mageeta vai jo vähän mautonta että äidillä ja lapsella on "samanlaiset" koltut?
Ehkä tulen käyttämään näitä eriaikaan, mutta hällä väliä :)

15 kommenttia:

 1. Mä sanon, että mageeta. :) Hienoja molemmat!

  VastaaPoista
 2. musta mageeta ja samaa sanois mein plikka, se tykkää, et meil on samanlaiset vaatteet (no ehkä meil joskus oikeesti onkin ihan samasta kuosista ;))

  VastaaPoista
 3. Hauskaa sanoisin minä!
  Ihania kumpikin :)

  VastaaPoista
 4. ihanat.. käväsin ohimennen blogillasi, ruukaan jättää aina jtn kommenttia ...Sartsa..

  VastaaPoista
 5. Meillä ainakin tyttö olisi ihan onnessaan jos ompelisin meille samanlaiset! Nytkin koittaa kovasti etsiä minun ja hänen asuista yhtäläisyyksiä: "äiti, mullakin on ponnari ja musta neuletakki, me ollaan ihan samiksia!" -ja onnellinen hymy päälle. :)

  VastaaPoista
 6. No minusta ainakin just ihana niin! <3

  VastaaPoista
 7. No minä tykkään samistella lasten kanssa :) Meillä on nyt esim. runoratsua kaikille ja ruskeaa apilaakin on ollut kaikille. Mies ei oo suostunut mukaan samistelemaan :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista! :)

  Minä kans ehotin miehelle että' bokserit sille tästä ,mutta sano ettei kehtais käydä saunomassa kavereiden kaa :D

  VastaaPoista
 9. Onpas kivannäköiset paidat! Vähän samalla tyylillä ompelin juuri omaan tunikaani kaula-aukon(käy kurkkaan blogista, jos haluat ;)). Ja mikä ettei, samistelu on mukavaa! :)

  VastaaPoista
 10. Hienot! Mä ainakin meinaan ommella kesäksi samistelumekot itselleni ja molemmille tytöille, joten pakkohan näistäkin on tykätä :)

  VastaaPoista
 11. Kauniit on - molempien versiot:) En ole onnistunut ompelemaan itselle vielä mitään - yhtä trikoomekkoa yritin ja kierrätykseen meni. Oliko sulla kaava tähän kietaisupaitaan vai onko ihan oma?

  VastaaPoista
 12. Hanna, tuo kaava on piirretty alunperin topille (kuva jossain aiemmassa postauksessa) ihan perus seppälän topista. Eka versio oli ihan tavallinen toppi, ilman mitään kietasu juttuja, tehty kirahvikankaasta, ja jäi yökkärikäyttöön, lähinnä kankaan takia, mutten uskaltanut siihen käyttää mitään ihanaa.
  tämä on sitten muokkaus siitä topista, hihan pyöriöihin (vai mikä se sana sit onkaan,ne hihan olkapäillä oleva osa, ei se suora) otin mallia jostain ob:n lasten paitakaavan 164 cm paidasta. mutta muuten on sama kun se toppi :) (ja toppi oli tosi helppo piirtää kaavoiks siitä vanhasta!)

  VastaaPoista
 13. Tämäkin kangas näyttää niin paljon paremmalta vaatteena kuin ihan vaan kankaana. Mageeta.. Ja ehkä ne bokseritkin sitten kuitenkin menisi, kun asiaan ehtisi totutella hetken aikaa. ;)

  VastaaPoista