tiistai 15. toukokuuta 2012

Peruskamaa ja viimeinen päivä osallistua arvontaan!

Kaava: Sama kun aikaisemmissa liivimekoissa
Koko: n.80cm
Kangas: Lasten Metsola.


Tästä kankaasta muokkautui kesäksi ihan perus liivimekko. Tuo resorin sävy on kyllä kovin mieleinen, Metsolasta sekin. Aikaisemmin olen ostanut Metsolasta keltaista, ja se oli aika hailua, nyt liikkeessä käydessä bongasin tämän sävyn, on luonnossa tosi värikylläinen ja vahva keltainen! Tykkään!
Netistä en kyllä uskalla tilata, kun ei tiedä mitä niistä muutamasta siellä olleesta keltaisista resoreista  sitten tulee.

Sovituskuva on hieman valoittunut, piti ottaa sillä asetuksella mikä kamerassa oli, kuvaa ottaessa tyttö oli jo salamana lähdössä pois, ei ihan ymmärrä vielä miksi äiti kokoajan käskee olla paikallaan.. :D

Ja muistakaa osallistua arvontaan!! Täällä pääset osallistumaan, vielä muutama tunti aikaa! (15.5.2012 klo.00.00 saakka!)

7 kommenttia:

 1. Tosi hyvän mallinen liivari! Istuu loistavasti! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  Oon tytön ylävartalon mittojen mukaan tehny tuon yläosan, tosin niin että alle mahtuu myös pitkähihainen. :) Lapsille on vielä suht helppo tehdä kaavoja jokseenkin istuviksi, kun niillä ei oo paljon muotoja, mitä pitäs ottaa huomioon. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko:) Ja unohdin sitten osallistua arvontaan, pöh. :P

  VastaaPoista
 4. Tuo kangas on kyllä nii-in ihanaa! T: Irmeli

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :)
  Ja Maisku,älä huoli,uutta arvontaa tulossa ensikuussa! ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania liivimekkoja olet tehnyt! Onko toi kaava sun oma vai mistä oot ottanut? Mulla on haussa 80 cm perusliivarikaava...

  VastaaPoista