keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Retrokukkaa.

Tilasin Liandlolta metrin punaista retrokukkaa. Siitä syntyi nämä:


Ensin hattu. Joka kylläkin leikattiin kankaasta viimeiseksi.

Kaava: Ottobren ilmaiskaava muokattuna. Lieriä suurennettu, kaarrokkeita muokattu pidemmiksi.
Kangas: Liandlo, vuorina keltainen pilkkupuuvilla, EK:sta.
Koko: 47-48 cm


T-paita pikkuneidille.

Kaava: Ottobre papana muokattuna.
Koko: (80)86cm
Kangas: Liandlo


Sitten jotain itselle. Tunika lyhyillä hihoilla.

Kaava: Oma, sama millä olen jo aiemmin tehnyt.
Koko: S
Kangas: Liandlo

Sitten kasa sovituskuvia! :)Kukkameri! Hyvin sulautuu vaatteet toisiinsa! :D


Tuo tytön hame oli testihame, kuvaa siitä yksinään ei ole,kun pääsi heti käyttöön. Framilonilla kaksi joustofrotee kaitaletta (hieman kaarevia) rypytetty toisiinsa, vyötäröllä resori. Näitä oon tehny jo kaksi lisää, niistä seuraavissa postauksissa ihan kunnon kuvat! :)

Eeeeiiiii!!


Kiukkuhan siitä sitten tuli kun ei saanut kiivetä kukkapenkkiin..!

Lopuksi kuvia hatusta. Joka on kyllä osoittautunut tosi hyväksi, lieri suojaa naamaa auringolta ja on muutenkin tosi hyvän mallinen. Esiintyi jo täällä. Ja toimii muuten ilman arskojakin, ei paista aurinko silmään!

Kaksi arvontaan osallistunutta voittajaa edelleen hukassa! Ilmoittautukaahan!! ( 16.7 mennessä.)

11 kommenttia:

 1. Oho! Kylläpäs oot saanu metristä paljon.. Tykkään erityisesti tuosta siun tunikasta!

  VastaaPoista
 2. Ihania! Laitoitko hatun lieriin mitään tulikangasta? Tuo siun tunika on kyllä ihan mielettömän ihana, ja käy siulle tosi hyvin:) Öö, ja saattaa kuulosta oudolle, mutta sanonpa silti; sulla on kyllä kauniit sääret. :) Ite haaveilen kans tuollaisista pohkeista, on meinaan itsellä sellaiset tikkujalat, että pohkeista ei ole tietoakaan.. :D No niin, ja nyt menin osastolle Hullu-mikä-hullu,-toivottavasti-ei-tuu-kadulla-vastaan! :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Mä kans ihmettelen, et miten metri voi riittää kaikkeen tohon? Mut tietysti siksi, ku sä oon niin pikkuruinen itsekin. ;)

  VastaaPoista
 4. Tehokkaasti käytetty metrinen! Hienoja ovat kaikki :)

  VastaaPoista
 5. Ihania!! Sulle käy kyllä mainiosti tuollainen retrokukkakuosi.

  VastaaPoista
 6. Voi kun oli suloisia ompeluksia! Ihana kimppasetti :) Oletpa saanut metristä hienosti kaikkea :)

  VastaaPoista
 7. Tosi ihania kaikki! Tää punainen on kyllä hienompi kuin vihreä jota tilasin (ja myin kun ei sitten napannut). Hattu erityisesti on tosi kiva!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille!! :) Joo, Metrin salaisuus on se että oon niin lyhyt :D Mekkoon ei mee pituudesta kun 75 cm, hihat saa samasta korkeudesta. Ja noi hattupalat sai ihan suikaleista, TOSI hyvä tilkkujen käyttö keino! Lieri on ainut mihin menee vähän enemmän,mutta noi lakiosat tulee ihan riekaleista. (ja eihän toi mekkokaan nyt mikään hirmu pitkä ole.. :D )

  Ja Maiju: Ihanaa, kiitos :D Ne (pohkeet) on kyllä kiva "lisä" noihin muuten olemattomiin jalkoihin,itsekin tykkään. Ihan on luonnostaan tollaset, ei oo mitään tarvinnu tehä :D Ainut miinus on että nykymuodissa on niin kapeat lahkeet housuissa, että mulle muuten sopivat housut on aina hirmu tiukat/ei mee jalkaan pohkeista :D

  Niin, ja laitoin kaikkiin trikoisiin osiin vahvaa paksumpaa tukikangasta, joustamatonta. Hattuosaan varmaan riittää ohkasempikin, mutta joustamaton. Lieriin ois voinu laittaa kaksikin kerrosta tukikangasta,mutta menee noinkin :) Ek:sta ostin jotain sellasta tukevaa, kun ei kerenny tilailemaan. :)

  VastaaPoista
 9. Nää on aivan ihania! Miten olinkin missannut :)

  VastaaPoista