torstai 9. elokuuta 2012

Pikkuinen pupunen.

Yksi arvonnan ylläripalkinnoista tulee tässä:"Kriteerinä" oli alle 50cm kangasta. Toiveena oli t-paita koossa 92cm, pojalle. Saaja tykkää söpöistä jutuista. Väritoiveena Lime/vaaleanvihreä/turkoosi. Päädyin limenvihreään, koska pääpalkinto oli tehty jo turkoosista. Lisäksi applikaatio sopi mielestäni paremmin limelle pohjalle.

Tälläinen siitä sitten syntyi. Melkoisen unisex, mutta oranssit kantit sopivat vain niin hyvin! Mietin myös ruskeaa ja tummanvihreää, mutta oranssi vei voiton.Kaava: Ottobre Papana, pidennetyllä helmalla.  4/2010
Koko: 92cm
Kangas: Lime joustis Hannankangas. Applikaatiot joustista, silmät trikoota.

Vähän pimeä tämä viimeinen kuva, mutta tässä applikaatio vielä vähän lähempää.Siskoni piirsi minulle pupusen hahmotelman, skannasi minulle, ja minä sen sitten applikoin paitaan. Värejä mietin pitkään, lähinnä että teenkö pupusta valkoisen vai vaaleanruskean. Ajattelin että hyppääkö valkoinen liikaa silmille tuosta limestä pohjasta, mutta onneksi valitsin valkoisen, se miellyttää silmää nyt kyllä kovasti. :)

23 kommenttia:

 1. Voi apua kun oot taitava aplikoimaan! Ihanan söötti pupu! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Huomaa kyllä itsekin kehityksen applikoinnissa vrt. vaikka puolitoista vuotta sitten. Vaikka en edes applikoi ihan hirmuisesti. Jopa vuosi sitten ei tikkiasetukset olleet ihan näin hyvällä mallilla, mutta kiitos "OE:n",tosi hyviä vinkkejä ja neuvoja on saanut Ompeluelämästä!

  VastaaPoista
 3. Ihana pupunen! :) Ja tosi kivat väriyhdistelmät!

  VastaaPoista
 4. Ihana pupu! :) Tuommone kelpais kyllä meillekin. Josko sitä joskus uskaltautus harjoittelemaan applikointia. Haaveissa ollut jo puol vuotta mutta en vaan oo saanu itestäni niin paljoa irti että ois ryhtyny tuohon hommaan.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania molemmat palkintovaatteet! Tosi söpö pupunen ja raikkaat värit, nam! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi söötti pupu ja muutenkin hieno paita! :) oot taitava applikoimaan!

  VastaaPoista
 7. oooh!!! todella, todella suloinen ujosteleva pupunen! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana pupu! Todella ihana paita :)

  VastaaPoista
 9. Voi että miten älyttömän söpö<3

  VastaaPoista
 10. Ihana paita! Hyvä väriyhdistelmä ja kaunis applikaatio, tykkään.

  VastaaPoista