keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Omenaista!


Kesävaatetta neidille, perusjuttuja. Mutta niitä tarvitaan!

Valitettavasti tasokuva on kamalan huono, suurin osa oli sinertäviä, enkä niitä saanut luonnollisiksi. Helmassa koristeena peitetikkaus.
Sovituskuvissa sitten petrataan :D


Kaava: Ottobre Hoops, 3/2012. Helmaa vähän pidennetty.
Koko: 92cm
Kangas: Lieblingsstückeltä.

Nyt sitten vähän parempaa kuvamateriaalia:Sitten miehen siskon pojalle t-paitaa ja pipoa:


Kaava: Ottobre Little Lamb 4/2012
Koko: 110cm.
Kangas: Stoff & Stil

Näitä tein kaksi, toiseen ruskeat hihat, vihreät resorit ja tikkaukset, toiseen vihreät hihat, ja ruskeat resorit ja tikkaukset.
Kaava: Oma
Kangas: Majapuun neulos
Koko: 52-54

15 kommenttia:

 1. Omput on niin ihanat! Ja virtahepokin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanan pirteä tuo omppupaita ja onnistuneet sovituskuvat :)

  VastaaPoista
 3. Omput on kyllä ihanat! Tulee muuten Po.P:n vaatteet mieleen tuosta :)

  VastaaPoista
 4. Hauska toi lohikäärmepipokin! :D

  VastaaPoista
 5. Ihana omppupaita:) Itsekin tein t-paidat hoops kaavalla omille tytöille, kiva kaava! -Ulla-

  VastaaPoista
 6. Makee omppupaita, kiva malli! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kangas paidassa ja sopii ihanasti hameen kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Aivan IHANIA vaatteita olet ommellut! :) Kauniit kuosit, värit, mallit kuin jälkikin!! Millä koneilla sinä ompelet vaatteet?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikki :)
  Miia, hame on viime kesän tuotoksia, mahtuu vieläkin :D
  Anonyymi: Ompelukoneena Pfaff ambition (ihan uusi tuttavuus, kk sitten vaihdettu. Entinenkin kyllä oli Pfaff, vanhempi malli ja siitä tykkäsin kans kyllä kovasti!), Saumurina Bernina 1150MDA ja peitetikkikoneena Janome CoverPro 1000CPX. :)

  VastaaPoista
 10. Voi ihana Hoops taas kerran. Mie niin tykkään! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos nopeasta vastauksesta :) Onko Pfaff ompelukoneena kuinka helppokäyttöinen? Voitko suositella aloittelevalle ompelijalle? Kokemusta ei ollenkaan, innokkuutta sitäkin enemmän ;)

  VastaaPoista
 12. Edellinen pfaff:ini (Pfaff tipmatic 6122, vastaa nykyistä Select 4.0 konetta) oli kyllä tosi helppokäyttöinen ja toimi varmasti kun junan vessa! Niin ohuissa kun paksuissakin kohdissa!
  Tuon uuden kanssa olen kerennyt vielä hyvin vähän ommella, mutta sekin vaikutta kyllä suht helpolta. Toki siinä on niiiiiin paljon enemmän kaikkia toimintoja, että perusompeleita lukuunottamatta pitää kyllä jo katsoa sitten ohjekirjaa varmaan. Mutta nopsasti nuo perusompeleiden (suora,kolmoissuoraommel,siksak yms) säädöt ja asetukset oppi, yhdellä kerralla :) Tuo on jo elektroninen kone, vanha oli mekaaninen, joten siinäkin mielessä oli helppo käyttöinen. Vaikka siinä olikin ihan runsaasti ompeleita yms, niin silti tässä uudessa on niin paljon enemmän kaikkee toimintoja, että oman aikansa varmaan ottaa,ennen kun ulkoa kaikki muistais!
  Pfaff on kyllä minulla ainakin ollut hyvä valinta, ollaan tultu merkin kanssa toimeen! :) Yläsyöttäjää liputan! Ihana lisä!
  Pfaff tai Bernina on minun suosituksia ompelukoneista! :) (Berninasta ei niin paljon kokemusta, mutta on varmasti hyvä ja luotettava valinta sekin. Tosin hinta on sitten jo aika paljon isompi, jos haluaa saada vastaavilla ominaisuuksilla kun pfaff:illa.)

  VastaaPoista
 13. Voi miten teidän neito on kasvanut ja on niin iso jo. Ihania vaatteita <3

  VastaaPoista