sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Viidakon eläimet!


Ulkoilupuku vauvalle viileille keleille. Tässä ei ole vuorta, mutta koska tulee käyttöön viimeistään elokuussa, ajattelin, ettei vuori välttämättä ole tarpeen. Elokuussa on yleensä vielä kuitenkin suht lämmin!


Kaava: Ottobre 4/2012 Jumpsuit pienin muokkauksin. (En enää muista lisäsinkö lahkeisiin muutaman sentin pituutta, resorit on ainakin ihan summissa saksittu, niinkuin aina teen. Tuo kanttaus on myös hieman erilailla toteutettu kun ohjeessa).
Koko: n.56cm
Kangas: Jny:n viidakkovelour, sekä Jny:n tähtijersey. Ostopaikkaa en muista.

 

Kaveriksi pieni myssynen:


Kaava: Ottobre 5/2006  muokattuna.
Koko
: n.38cm
Kangas: Jny:n viidakkovelour.

Tätä leikellessä neiti oli sitä mieltä että haalari tulee hänelle. Vaikka kuinka koitin selittää ettei se mahdu hänelle, ei neidin pää kääntynyt. Niimpä ajattelin että teen hänelle sitten vastaavan haalarin. Ihana kun hänelle on alkanut tulla jotain mielipiteitä mistä kankaasta haluaisi ommeltavan. Tosin taitaa vielä olla "oooo, tätä haluan!"- hihkaisuja melkein jokaisen kankaan kohdalla. :)
Kaava: Ottobre 4/2012 isompien jumpsuit muokattuna. (Kavennettuna 92cm 86cm, vetskari siirretty keskelle, niskahaaraa pidennetty hieman, lahkeen ja hihojen mitat omat).
Koko: n. (92)98cm, tehty reilulla kasvunvaralla.
Kangas: Jny:n viidakkovelour + Jny:n tähtijersey.11 kommenttia:

 1. Aivan ihanat haalarit!

  Munkin pitäisi vielä ommella vauvaa varten velour- tai joustofroteinen haalari, mutten ole vielä päättänyt millä kaavalla tekisin. Onko tuo miten leveä kaava, kavensitko sitä yhtään?

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäitä vaatteita :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)

  Starly: Tuota pikkuhaalaria en muistaakseni kaventanut, ilman sv oisinko leikannut sivusaumat. Ajattelin kuitenkin ulkokäyttöön muiden vaatteiden päälle, niin ei ihan slimmi tarvii olla :) Mutta sitten tein toisen (ei vielä blogattu) niin sitä kavensin hieman. Ja pidensin, eli 56cm leveydellä tein 62cm. Ja hieman kavensin, mutta en paljon :) Näyttää ihan hyvälle leveydelle ulkokäyttöön, varsinkin jos laittaa vuoren! Sisäkäyttöön kaventaisin. Käyttökokemusta vauvamallista ei vielä ole. :)

  Tuo isojen haalari on meidän neidille hurjan leveä sellaisenaan. Sitä oon tosiaan pienentänyt leveydestä 86cm ja sisäkäyttöön tuleviin oon vielä taitteelta vähän kaventanut.

  VastaaPoista
 4. Oi että kun on ihana tuo pieni jumpsuitti! Täytynee tässä syksyn tullen ommella omallekin vauvalle parit jumpsuitit kaappiin :)

  VastaaPoista
 5. Jos on hoikka vauva, niin se villikko sisähaalari on kapea ja siihen saa saman lehden panda-hupparin hupun hyvin yhdistettyä. vinkiksi vaan :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavia haalareita! Söpöä kangasta =)

  VastaaPoista
 7. Laura: Sitä oonkin meinannu sisäjumppariks kokeilla! Moni on sillä saanu kivoja aikaseks :)
  Vielä aattelin koklata tällä kaavalla tuossa 56cm leveydessä 62cm pidennettynä niin että laitan vuorin. Tosin pitää kattoo, jos laitan föeeceä vuoriksi, niin sit ehkä teen oikeella leveydellä niin mahtuu paremmin reilusti sisävaatteitakin :)

  VastaaPoista
 8. Toi sulonen pieni haalari! Aivan ihania molemmat :)

  VastaaPoista
 9. Nämä on niin ihania, mulla on tuo kangas marinoitunut vuosia... Jokohan pian raaskiskin sitä käyttää...

  VastaaPoista