lauantai 24. elokuuta 2013

Ilmapalloja ja pandoja.

Viljamin pandat. Ihania. Ihaniaihaniaihania!

Kaava: Ottobre 6/2010 Ines tunika.
Koko: 92cm. Kaavaa muokattu hieman, leveydestä piirsin koon 86cm, pituudesta ainakin 98cm, ellen isommankin. Silti tämä on ihan paitamittainen, eikä minusta tunika. 92cm pituus olisi ollut melkoisen lyhyt minusta jo paidaksikin.
Kangas: Viljamin puoti.
Olalla rypytys:

  
 
Ja helmassa nauhakujat ja nauhat:


Tykkään tykkään tykkään!! 

Tämä paitarukka (ja housutkin kyllä...) koki muutaman käyttökerran jälkeen kohtaamisen hiekan kanssa. Eipä lähtenyt monista vanish-liuotuksista ja sappisaippuahoidoista yms. huolimatta puhtaaksi, vaaleni onneksi niin ettei juuri näy,mutta ei paita enää uudenveroinen ole. Onneksi hiekkaa oli vaan hihoissa takapuolella, lähinnä kyynerpäissä, niin ei juuri näy. Jos tätä kangasta vielä myytäisiin, niin ostaisin salamana palan, ja tekisin samanlaisen! Tyttö nimittäin itsekin tykkää tästä "ilmapallokankaasta" kovasti!
Ja ajatella, tämä oli ENSIMMÄINEN pilalle mennyt vaate! Kaiken maailman mustikat, porkkanat sun muut on kyllä lähtenyt, rymytty on mudat ja hiekkalaatikot yms, ja kaikki on säilynyt!
Mutta täytyihän sekin kokea.
Käyttöön tämä paita pääsee, monet kerrat vielä, varmasti! Kaikesta huolimatta!

Pikkuneidille (Kyllä, meille syntyi pienineiti 1.8.2013 :) ) tästä on ommeltuna body, sen bloggaan myöhemmin :)

16 kommenttia:

 1. Hieno paita. Itsekin olen tehnyt tytöilleni samalla kaavalla paidat ja tykkäävät kovasti. Ainoana ongelmana on, että helman alareuna meinaa päällä kääntyä nurinpäin. Onko tässä vastaavaa ongelmaa?

  VastaaPoista
 2. Nuo pandat ovat todellakin ihania ja paita varsin onnistunut. Toivottavasti tätä tulee jossakin muodossa lisää trikoisena. Tein tytöille paidat ja haluaisin nyt itsellenikin,

  VastaaPoista
 3. Ihana paita ja onnea perheenlisäyksestä!

  VastaaPoista
 4. Ihania yksityiskohtia! Todella surku kuinka vaatteelle kävi, mutta toivottavasti löydät kangasta lisää :)

  VastaaPoista
 5. Onnea pikkuprinsessalle ja koko perheelle! Ihana paita ja vaatteethan on kuitenkin tehty kayttoon..... ja valitettavasti muksujen paalla ne likaantuu menossa. :) mutta se on elamaa!

  VastaaPoista
 6. Selailin blogiasi myös taaksepäin - ja olipa ihania vaatteita kerrakseen! Miten saat nuo resorit noin siisteiksi?
  Onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 7. Hieno paita kivoilla yksityiskohdilla. Onnea uudesta tytöstä :)

  VastaaPoista
 8. Ihana pusero!!! Meilläkin meni juuri ensimmäinen vaate pilalle hiekkalaatikolla, eivätkä tosiaan mitkään tahranpoistokäsittelyt auttaneet:(

  Onnea pikkuneidin johdosta!

  VastaaPoista
 9. Tosi söötti paita! Ihanat yksityiskohdat =)

  VastaaPoista
 10. Ihana paita ja voi kurjuuksien kurjuus, että tahrat eivät lähteneet pois! Tuo kangas on kyllä niin herkku! Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 11. Onpa hyvä kaava. Itse asiassa oon miettiny just tämmöstä rypytyspaitaa pitkillä hihoilla. Kiitos vinkistä! Ihana paita on :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille!! :)

  Nuttu Nurin: Ei ole ollut, meillä on kaksi tällä kaavalla tehtyä paitaa, ja en ole ainakaan huomannut että helma kääntyisi. :)

  Tuije: Itselläni on käytössä peitetikkikone, jolla teen kanttaukset. :) Ennen tein omepllukoneella, kaksoisneulalla, ja sillä saa ihan yhtä siistiä ulkopuolelta, nurjan ommel on hieman erilainen kaksoisneulalla. :)

  VastaaPoista
 13. Kiva kaava! Pistänpäs muistiin... Paljon onnea perheenlisästä, pikkuneidit on aika kivoja, isommatkin pikkuneidit ;)

  VastaaPoista
 14. Ihana paita kaikkine yksityiskohtineen. Onnea hurjasti pienestä prinsessasta.

  VastaaPoista
 15. Onnea koko perheelle :) Pandat ovat kyllä ihania - ja mahtavan laadukas kangas!

  VastaaPoista
 16. Ihanuus! Tuon Ines-kaava on yksi suosikeistani.

  VastaaPoista