sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Apinaa.

Joskus joku kangas on tosi ihana, ja kun aloittaa työn, tuntuu että siitä tulee ihan lempi vaate. Sitten sitä tekee, ja jossain vaiheessa kyllästyy. Tämän kohdalla kävi niin.
Se jäi odottamaan ompelua. Sitten se jäi odottamaan helmankäännettä. Ja sitten kuvausta. Ja siinä vaiheessa olin jo kyllästynyt koko työhön. No, kaipa tätä tulee pidettyä.

Vaatekuvat on kuvattu loisteputkivalon loistossa. Joten värit eivät ole mitä parhaimmat. Pakko oli kuvata, jotta tulee edes joskus kuvattua!
Ja silitysrauta ei oo koskaan lukeutunut mun kavereihin,kuten varmaan huomaa!

Kaava: Oma.
Koko: n. 80-86cm
Kangas: Fabriinasta. Taskut ja hupunvuori Royal-tuotteelta, resori Myllymuksuilta. Tuohon sävyyn olen kyllä tykästynyt, vadelma nimittäin! En oikein selaisesta kirkkaasta pinkistä välitä, mutta tuo on nyt sopinut monen kanssa! Mm. Metsolan bambivelour, Tämän kankaan apinat ovat samaa sävyä.


Suurin osa sovituskuvista oli pelkkää vautiviivaa. Alla muutama hieman onnistuneempi otos, kuvanlaadun suhteen. Taustat on vähän mitä on :DNäissä väritkin jo toistuvat oikeanlaisina.
Eikun uusien ompeluksien kimppuun! :)

6 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihana apina mekko =)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana mekko! Hyvin sopii kaikki kankaat toisiinsa ja malli on jälleen kerran ihana :) Harmi että ehdit kyllästyä, se on kyllä perin inhottavaa kun välillä käy niin :/

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis mekko on!! Hyvä että jaksoit tehdä valmiiksi:)

  VastaaPoista
 4. Niin herkullinen, ihan kuin karkki! Todella ihana mekko!!

  VastaaPoista
 5. Mä voin ostaa tän pois sulta.. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Mistä ihmeestä te ihmiset saatte ideanne, kun minun pääni kumisee tyhjää!

  VastaaPoista