maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pikapäivitys.

Huomasin että mulla on n. 7 valmista ompelusta päivittämättä ja melkein valmiita/keskeneräisiä on samanen lisää. Joten pakko varmaan päivittää vähän useemmin,että pääsen esittelemään joskus myös niitä "just valmistuneita!"

Tylsä, perusbody, mutta meillä ei ollu yhtään lyhythihaista bodya kesäksi. Aluksi meinasin tehdä lh-tunikan, mutta koska minulla ei ollut sopivan sävyistä ruskeaa resoria, pelkäsin että v-punaisella tai turkoosilla tulee liian "yökkärifiilis" kankaasta mekkopituutena.

Tässä siis kaikessa yksinkertaisuudessaan:
Kaava: Ottobre Bert-nappilistabody muokattuna. Nappilista siirretty olkapäille, ja kaava leikattu ilman sv.
Koko: 80cm
Kangas: Liandlo, resori Liandlo.
Vielä on pikkasen reilu, 80cm kaavalla tehty, mutta ei ollu kaheen nafti pituus. Hyvä niin, vaikka toisaalta eihän tätä kesän jälkeen varmaan tule enää käytettyä. Ja voihan se olla että tyttö on (ja onkin vähän) tässä 1,5kk aikana kasvanu, millon nää on kuvattu :D (Ai miten niin hidasta?) Eli voi olla jo ihan sopiva. Vaikka ei tuo nuiden kuvien oton aikaankaan mitenkään liikaa reilu ollut.

En jaksanut enää alkaa suurentelemaan edellistä 68-74cm) kaavaani,joten päätin kokeilla riskillä jotain valmista ottobren kaavaa.
Ja tämä olikin minusta ilman suurempia muokkauksia oikein hyvä kaava!

Ps.

RuttuNuttu on järjestänyt ihastuttavan arvonnan, käykäähän kurkkimassa! :)

3 kommenttia:

  1. herttainen body, vaikka en lukeudukaan tuon v.punaisen ystäviin itse :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkään on enää ani harvoin käytössä v-punaista tai pelkkää pikkiä. Heh, siihen pääs ekojen vauvakuukausien aikana vähän kyllästymään! Tämän kanssa olikin juuri se ongelma, että nykyään ihan hempeät sävyt näyttää joko pikkuvauvan vaatteille tai yökkäreille! No,perusbodya tulee varmasti käytettyä, tunnistaapahan tytöks tuon meidän touhuilijan :D

    VastaaPoista