torstai 7. kesäkuuta 2012

Arvontapalkinto hattu.

Arvonnan 2. sijan voittaja ilmoittautui heti arvonnan jälkeen, hänelle ompelin siis hatun hetimiten. Arvontavoittajalla olikin itseasiassa samankokoisella päällä varustettu tyttö kun oma neiti, joten mallipää löytyi omasta takaa!
Itseasiassa tein hattuja kaksi, ja annoin arvontavoittajan (Nuppuneulan) valita kumman hatun haluaa. Toinen jäi meille omaan käyttöön.

Tämän hän valtsi:Kaava: Ottobren ilmaiskaava,muokattuna pienempään kokoon.
Koko: n.46-47
Kangas: Eurokangas. Päällikangas on ostettu tähän, ja sitä jäi hieman yli,joten siitä sai hatun!

Toisesta hatusta ei nyt olekaan kun in action-kuvia, pääsi heti käyttöön!Näissä ei oikein vaatteet ja hattu käy yksiin, mutta sattui olemaan ainut kesä hattu meillä :D Nyt on jo muutama lisää tulossa!Kaava ja koko: sama kun edellisessä.
Kangas: Päälinen Hilcon (?) baby/finecordia Nappi&Nauhasta ja sisällä v-punaista pilkkupuuvillaa, alkuperästä ei varmuutta.

Tästä ei nyt ole sellaista kuvaa jossa ois taitettu tuo läppä, mutta tuollaista tummaa v-punaista (ei kuitenkaan ihan pinkkiä) sisus :)


Toinenkin arvonta palkinto on jo uudessa kodissa, toivottavasti kerkeän bloggaamaan sen pian! :)

7 kommenttia:

 1. Itse juuri tuskailen noiden hellehattujen parissa, ja nämä näyttää kyllä kerrassaan upeilta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Minulla taas seuraavaan testauksessa sellainen pyöreä lieri. Siis saman mittainen kaikkialta. Hattuja ei voi koskaan olla liikaa! (voiko jotain vaatteita olla? :D )

  VastaaPoista
 3. Voi että, tämäkin kaava täytyy varmaan ottaa käsittelyyn, niin upeilta näyttävät nämä sinun lakkisi. Ja miten herkullisia värejä, söpöisiä kuin mitkä, rusetit ja nauhat ja kaikki!

  VastaaPoista
 4. Ollaan me vaan onnekkaita, kun me saatiin tämä ihana hattu! Kiitos vielä! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos :)

  Ja olloppas hyvä :) Toivotaan että mahtuu koko kesän! :)

  VastaaPoista
 6. voih! aivan ihania nää hatut!

  VastaaPoista