torstai 5. heinäkuuta 2012

(Lukija)Arvonnan voittajan palkinto.

Niin, ehkä on hyvä blogata tämä edellisen arvonnan voittajalle tekemäni t-paita, ennen kun uusi arvonta on ohi.
Tehty on jo ajat sitten, mutta.. No tiedättehän te minut!

Toiveena oli 98cm paita tytölle, ei tummanpunaista eikä sinistä, joku vaalea/raikas väri.

Koko: 98cm
Kaava: Ottobre Hoops, helman pituus reilusti pidentäen. Leveys 104cm minimini saumanvaroilla.
Kangas: Royal-tuote (testasin palan kankaasta varuilta, pesten koneessa pitkällä ohjelmalla 4 kertaa, pysyi hyvänä. Musta pallo kun meni "vähän" huonoksi) Resori Metsolasta, perhoset retroa.

 Takana helmassa pieni perhonen.Tässä vielä vauhdikas sovituskuva n.78-80cm cm pitkän oman neidin päällä. Tässä ei nyt noi olkapäät näy hyvin, kun on niin iso omalle tytölle ettei asetu olkapäille.
Leveys häviää selkään kun on niin meno päällä, ei aivan noin kapea kun kuvassa, mutta ei hirmu leveäkään. Ylemmät kuvat kertoo hyvin. Hoikalle tytölle monossa, leveys siis voittajan toiveesta. :) Kaava oli kyllä valmiiksi jo hurjan kapea!
Meillä meni pienin koko (92) sellaisenaan leveydestä, ilman sv, 80cm hoikalle tytölle.

Tein Omalle tytölle testiversion tällä kaavalla. Istui kyllä hyvin, siitä yritän saada myös kuvaa tässä "piakkoin" :D
Uusi hoops omalle tytölle jo leikattuna!Ja muistakaa meneillään oleva arvonta! Vielä on kolme (3) päivää aikaa osallistua, aina 7.7 klo: puoleen yöhön saakka! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana paita, raikas ja hyvin sopii perhoset tohon pilkkuun :)

  VastaaPoista
 2. Aina vaan pakko palata ihastelemaan :) Tykkään tosi paljon, ihana väriyhdistelmäkin kaiken lisäksi!

  VastaaPoista
 3. Ihana :) Pisti silmään, miten nätisti kauluksen resorit ovat kohdillaan! Miten onnistut siinä kun itsellä se ei onnistu millään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :)

  Nurkassa Surisee: Harjoittelemalla. Minulla on peitetikkikone, sillä saa nurjallekin kivan jäljen,mutta sillä pitää olla tarkkana ettei resori "karkaa", käytän apuna pinsettejä. Kaksoisneulalla tein enne, sillä otin jonkun "kiintopisteen" paininjalasta tai muualta, missä kuljetin resorin reunaa kokoajan, niin tikki tuli tasaisesti. :)

  Vai tarkoititko että ne päät on ommeltu tasaisesti? Minä neulaan ne yhteen niin että nuppineula on poikittain niin ettei neula tule ulos siitä kankaan reunasta. ja saumurilla ompelen, niin että tikinpituus ja diffi on isoimmalla, siten rullaa parhaiten eteenpäin. :) Sitten heti sen jälkeen säädän taas "normaaliksi".

  VastaaPoista
 5. Kiitokset :) Ratkaisin tämänkin kuitenkin jo omalla tavallani, kun en parempaakaan keksinyt; ompelen ihan käsin muutaman ompeleen siihen resorin reunaan, jotta ne pysyvät kohdakkain eivätkä luista pois paikoiltaan. Sitten vetäisen koneella saumat yhteen :)

  VastaaPoista
 6. Noinkin onnistuu, vanhan saumurini kanssa tein niin! :) Tai ompelukoneella siitä resorin kohdalta eka. :)

  VastaaPoista